€73.95
Een knappe geschenkdoos met onze 3 Toro toppers:
El Pícaro: een jonge, rode wijn die op biodynamische wijze gemaakt werd met absoluut respect voor de natuur. Zoals het personage op de fles is deze wijn jong, sterk en dapper. Het heeft een aroma van zwart fruit, zoals braambessen en tonen van rood fruit en mineralen. Het is een frisse, complexe wijn met een aangename, lange nadronk. Past perfect bij gevogelte, pittige bereidingen, slaatjes, pasta’s, wit en rood vlees.
(Robert Parker: 90/100 – Zilveren Medaille IWSC 2017 – Guia Peñin: 89/100 – Zilver op de AWC Vienna 2018 | Serveertemperatuur: 15°C – 17°C | Druivenvariëteit: 100% Tinta de Toro)
El Recio: een wijn met zeer beperkte oplage wordt volgens biodynamische technieken gemaakt met druiven van 60 tot 100 jaar oude wijnstokken. Het is een volle, rode wijn met veel finesse en een intens aroma van chocolade, zwart fruit en vanille. Het heeft een volle, zijdezachte smaak met minerale tonen en een aangename, lange nadronk. Combineer met stoofgerechten, lamsvlees, eend, wintergroenten of gegrild vlees.(Berliner Wine Trophy 2015: Zilveren Medaille – Sakura Japan Women´s Wine Awards 2017: Gouden medaille voor El Recio 2013 – Wine Enthusiast: 91/100 – Zilver op de International Wine Challenge 2019 – Gouden medaille op Mundus Vini 2019 – Brons op Decanter Wine Awards 2019 | Serveertemperatuur: 16°C – 18ºC | Druivenvariëteit: 100% Tinta de Toro)
El Viejo: deze wijn heeft een dieprode kleur met violet gekleurde tinten. Een zeer intense en krachtige geur met aroma’s van rijp rood fruit dat goed samengaat met de gerookte, kruidige tonen dat verkregen werd door 16 maanden te rijpen in Franse eiken vaten. Het is vol in de mond met rijpe en ronde tannines met zoete tonen. De nadronk keert terug naar het geroosterd karakter van de houten vaten dat perfect verenigd wordt met het rijpe fruit… een absolute topper! Lekker bij een rijke BBQ, lamsvlees, entrecote, … of gewoon om te genieten aan het haardvuur. Lekker bij een rijke BBQ, lamsvlees, entrecote,… of gewoon om te genieten aan het haardvuur. (Robert Parker: 94/100 – Guia Peñin: 92/100 – Wine Enthusiast: 91/100)| Serveertemperatuur: 16°C – 18°C | Druivenvariëteit: 100% Tinta de Toro)